ItaliaItalia - Istituto di Lingua Italiana Amterdam

ItaliaItalia
CoronaVirus

Maatregelen ItaliaItalia in verband met het Coronavirus


In het belang van de veiligheid en gezondheid van onze cursisten en docenten hebben wij naar aanleiding van het dringende advies van de overheid besloten om met ingang van 16 maart voorlopig alle fysieke lessen op onze leslocaties en op in-company locaties tot nader order uit te stellen en waar mogelijk om te zetten in onlinetrainingen.

Wij volgen de ontwikkelingen, instructies en aanbevelingen van de overheid en het RIVM op de voet en zullen de lessen weer hervatten zodra dit door de bevoegde overheidsinstanties veilig geacht wordt.

Wat betekent dit voor u als ingeschreven cursist of als nieuwe cursist en voor vervolgcursussen?

Ingeschreven cursisten:

Ingeschreven cursisten zijn door ItaliaItalia persoonlijk op de hoogte gesteld van het uitstel van alle lopende cursussen tussen 16 maart tot en met 20 maart 2020.

Vanaf 23 maart zullen de lopende cursussen online worden voortgezet op de gebruikelijke dagen en tijdstippen.

Alle mededelingen hieromtrent zijn voor onze ingeschreven cursisten online te raadplegen op het platform van de school. Ook kunnen cursisten voor alle informatie direct contact opnemen met hun eigen docent of met de administratie van ItaliaItalia.

Nieuwe cursisten, inschrijvingen, en vervolgcursussen:

Alle op onze website aangegeven startdata van toekomstige cursussen op locatie, zijn onder voorbehoud en kunnen voorlopig niet bevestigd worden.

De nieuwe cursussen zullen zolang dit nodig blijft, omgezet worden in online training en hiervoor zullen wij nieuwe informatie en startdata op onze website plaatsen zodra wij dit georganiseerd hebben.

Voor deze nieuwe onlinecursussen kunnen cursisten zich op de gebruikelijke manier online inschrijven.

One to one cursussen:

One to one cursussen kunnen wij voorlopig aan blijven bieden als online training.

Intakegesprekken:

Intakegesprekken zullen voorlopig alleen per telefoon plaats kunnen vinden.


Wij vragen uw begrip voor deze maatregelen en zullen er alles aan doen om u in deze onvoorziene en uitdagende situatie dezelfde kwaliteit van training aan te blijven bieden die u van ons gewend bent

Voor al uw overige vragen blijven wij gewoon per e-mail of telefoon beschikbaar en zijn wij u graag van dienst.


Voor meer informatie:

Mial: info@italiaitalia.nl - TEL: 06 338 57 359